Luontimon Tiimi

Meille luovuus tarkoittaa rohkeutta, kykyä heittäytyä sekä mielenkiintoa etsiä uusia tapoja saavuttaaksemme parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Pidämme haasteista ja usein haastamme myös toisiamme suoriutumaan vielä piirun verran paremmin. Luova tekeminen on meillä veressä, emmekä tyydy keskinkertaisiin ratkaisuihin. Sen sijaan uskallamme unelmoida, tavoitella joskus jopa mahdottomia ja innostaa toisiamme jatkuvaan kehitykseen.

Ideoiden pallottelu yhdessä, puolin ja toisin, on meille luontevaa ja usein se johtaakin entistä parempiin lopputuloksiin.

Creative Director

Timo Pyrrö

Olen vahvan kaupallisen taustan omaava innovatiivinen ja luova suunnittelija. Visuaalinen tekeminen on seurannut minua pienestä pitäen ja olenkin aina nähnyt asioita visuaalisuuden kautta.

Juureni ovat Pohjois-pohjanmaalla, Kärsämäellä. Myöhempien asuinpaikkojeni ansiosta puhun hieman myös savoa sekä tamperetta. Asiakaskuntani on pitkin poikin ympäri Suomen ja nykyään asun perheeni kanssa Nurmijärven Klaukkalassa, jossa myös toimistomme sijaitsee.

Perheeseeni kuuluu vaimon lisäksi kaksi aktiivista lasta ja suurin osa vapaa-ajastani kuluukin heidän ehdoillaan. Vapaa-ajalla minut löytää todennäköisimmin pesäpallokentältä valmennushommista tai treenikseltä rumpujen tai kitaran äärestä.

Art Director

Erika Wasenius

Olen intohimoihminen, joka rakastaa visuaalisia asioita, punaviiniä sekä lämmintä kesää ja lumista talvea. Mielestäni elämässä kuuluu olla asioita, jotka tuntuvat omilta ja miellyttävät silmää.

Suhtaudut varmasti intohimolla siihen mitä teet ja sinulla saattaa olla visio yrityksestäsi, mutta tarvitset apua tämän näyttämisessä muillekin. Haluan auttaa sinua tekemään niin. Herätän visiosi eloon ja luon sinulle omannäköisesi brändin, jotta sinä voit keskittyä niihin asioihin, joista nautit.

Työssäni luon yrityksille erilaista visuaalista sisältöä, kuten logoja, brändi-ilmeitä sekä houkuttelevia nettisivuja. Toteutan mielelläni myös muita visuaalisia töitä, kuten taittoja, kuvituksia, pakkaussuunnittelua, infografiikkaa sekä graafisia ohjeistuksia.