WordPress-kotisivut ja verkkokauppa

Oletko miettinyt miltä yrityksesi näyttää ulospäin?

Usein asiakkaat ottavat ensimmäisen kontaktin yritykseen juuri verkkosivujen kautta. – Tätä mahdollisuutta ei kannata pilata, sillä ensivaikutelman luomaa mielikuvaa saattaa olla mahdotonta muuttaa enää jälkikäteen.

Verkkosivuilla on suuri rooli brändimielikuvan sekä asiakaskokemuksen luomisessa.

Luontimo suunnittelee yrityksellesi visuaalisesti vaikuttavat kotisivut, jotka tukevat brändisi mielikuvaa.

Vaikuttava lopputulos saadaan kasaan tarvittaessa nopeallakin aikataululla. Ketterän ja kompaktin organisaation ansiosta kulurakenne saadaan pidettyä tehokkaasti kurissa.

Ota yhteyttä, niin toteutetaan visiosi näkyväksi!

Hinnasto

Kaikkiin sivuihin sisältyy responsiivisen verkkosivuston rakenteen, ilmeen ja käyttölogiikan suunnittelu WordPress-alustalle.

WordPress-sivujen hintaan vaikuttaa pitkälti sivustolle tuleva sisällön määrä. Kaikkiin kotisivuihin on saatavilla myös lisäpalveluita.

Annettuihin hintoihin lisätään arvonlisäveroa 24%.

Kompakti

 

650 €

Kompaktiin näkymiseen verkossa.

N

Maksimissaan 2 sisältösivua

N

Yrityksesi mukainen ulkoasu

N

Kuvien ja tekstisisältöjen syöttäminen sivulle asiakkaan toimittamista teksteistä

N

Sisältöjen asemointi ja leiskaus

N

Yhteydenottolomake, some-painikkeet

N

Lisäosan avulla toteutettu esioptimointi hakukoneita varten.

N

WordPress-sivuston, teematiedostojen* ja lisäosien asentaminen sekä yhteydenpito webhotellin palveluntarjoajaan

Beisikki

 

950 €

Ne kaikki perusjutut mitä kotisivuilta yleensä vaaditaan.

N

3-6 sisältösivua

N

Yrityksesi mukainen ulkoasu

N

Kuvien ja tekstisisältöjen syöttäminen sivulle asiakkaan toimittamista teksteistä

N

Sisältöjen asemointi ja leiskaus

N

Yhteydenottolomake, some-painikkeet, karttamoduli

N

Lisäosan avulla toteutettu esioptimointi hakukoneita varten.

N

WordPress-sivuston, teematiedostojen* ja lisäosien asentaminen sekä yhteydenpito webhotellin palveluntarjoajaan

Kauppis

 

1350 €

WooCommerce-verkkokauppa pienyrittäjille.

N

1-5 sisältösivua

N

Yrityksesi mukainen ulkoasu

N

Sisältöjen asemointi ja leiskaus

N

WooCommerce-verkkokaupan asentaminen 

N

Maksutapojen liittäminen verkkokauppaan

N

20 tuotteen lisääminen verkkokauppaan

N

Yhteydenottolomake, some-painikkeet, karttamoduli

N

Lisäosan avulla toteutettu esioptimointi hakukoneita varten.

N

WordPress-sivuston, teematiedostojen* ja lisäosien asentaminen sekä yhteydenpito webhotellin palveluntarjoajaan

* Maksullisten lisäosien ja ulkoasuteemojen lisenssipäivitykset sisältyvät IISI-päivityspaketteihin. Katso lisää lisäpalvelu-hinnastosta sekä toimitusehdoistamme.

Lisäpalvelut

Saatat kaivata sivustollesi myös näitä:

Blogi

Lisäämällä sivullesi blogi-ominaisuuden, voit kirjoittaa ja lajitella artikkeleita, ajankohtaisia tiedotteita tai julkaisuja.

Hinta sisältää suunnittelun yksittäiselle artikkelille sekä artikkeliarkistosivulle (blogi). Lisäksi syötämme valmiiksi kolme ensimmäistä kirjoitusta.

290 €

Portfolio

Haluatko esitellä sivustolla töitäsi, taideteoksia tai projektejasi. Suunnittelemme valmiin sivupohjan yksittäiselle työlle sekä näyttävän yleisnäkymän, jossa työsi takuulla esiintyy edukseen.

290 €

Lisäsivu

Asiakkaan toimittaman tekstin ja kuvien pohjalta luomme lisäsivut, jotka varmasti mukailevat alkuperäisen suunnitelman mukaista tyylikästä ilmettä.

90 €

Logo

Graafinen suunnittelu on ydintekemistämme. Verkkosivuston tilauksen yhteydessä uuden logon luominen tai vanhan freesaus.

350 €

Iisi -päivityspaketti

Turvallisesti toimiakseen WordPress-sivusto lisäosineen vaatii päivityksiä aina ohjelmistokehittäjien uusimpiin versioihin. Huolehdimme sivuston toimivuudesta, päivitämme uudet ohjelmistoversiot ja testaamme sivuston toiminnan aina päivitysten jälkeen. Sisältää Divi-ulkoasuteeman lisenssipäivitykset. 

12 €/kk

IISI+ -päivityspaketti

IISI+ sisältää teknisten ylläpitotoimien lisäksi sisältöjen päivittämisen olemassaoleviin sisältöalueisiin. Sisältää Divi-ulkoasuteeman lisenssipäivitykset. 

Erittäin edullinen ja huoleton ratkaisu esimerkiksi aukioloaikojen, hinnastojen tai kuvagallerioiden päivittämiseen. Toimitat vaan meille aineistot ja me laitamme ne paikoilleen!

20 €/kk

Jatkokehitys 

Kotisivujen tarpeet yleensä elävät matkan varrella. Tästä syystä jo alkuperäisiä sivuja tehdessä otetaan huomioon mahdollisuus kehittää sivustoa jatkossa vastaamaan muuttuvia tarpeita. Kun jatkokehitys tulee ajankohtaiseksi, ota yhteyttä, niin saat alustavan aika-arvion toteutuksesta.

alk. 75 €/h

Referenssit

Sisustus Q-tamolla

Kangasalan Kiinteistöpalvelu

Kysymyksiä & vastauksia

Miten menetellään?

Aluksi selvitetään mikä on sivujen päätarkoitus? – Miksi sivusto tehdään ja mitä sillä halutaan saavuttaa?

Ulkoasun puolesta parhaiten suunnitteluamme helpottaa konkreettiset esimerkit:

  • Linkit referenssisivuille, joista mahdollisesti pidät
  • Kuvagalleriat esim. Pinterestissä

Sisältö näyttelee tulevalla sivustolla luonnolliseti isoa roolia. Toimita sivulle tulevat tekstisisällöt ja mahdolliset kuvamateriaalit kootusti sähköpostiin tai suuremmat kuvatiedostot esimerkiksi Google Driven tai maksuttoman Wetransferin kautta.

Rakennamme sivuston suoraan verkkoon esikatselua varten. Tämän jälkeen käymme muutostoiveet läpi ja teemme muutokset.

Kun sivusto on hyväksytty, teemme sivuille esioptimoinnin hakukoneita varten ja julkaisemme sen.

Laita ilosanoma leviämään somessa ja houkuttele kavereita sekä yhteistyökumppaneitasi käymään sivuilla. Näin edesautat sivuston näkymistä hakukoneissa.

Domain ja webhotelli

WordPress-sivusto tarvitsee toimiakseen webhotellin sekä domainin, eli sivun osoitteen joltain palveluntarjoajalta.

Nämä on kätevintä hankkia samalta palveluntarjoajalta. Omasta kokemuksestani uskallan suositella käytettäväksi Domainhotellin palveluita kilpailukykyisen hinnan, toimintavarmuuden ja oivallisen asiakaspalvelun vuoksi.

Voi tilata palvelut itse suoraan palveluntarjoajalta (tarvittaessa avustamme mielellämme), tai voimme halutessanne tehdä tilauksen puolestanne. Jatkossa maksut hoituu suoraan palveluntarjoajalle ilman välikäsiä.

Näkyykö sivu hyvin Googlessa?

Sivujen teon yhteydessä huomioimme nykystandarien vaatimukset sivuston rakenteessa ja teknisessä toteutuksessa. Teemme sivukohtaisesti esioptimoinnit valmiiksi.

Huomioithan kuitenkin, että sivun sisältö on oleellisessa roolissa hakukonenkäyvyyden osalta. Mieti mitkä ovat osuvia otsikoita ja avainsanoja, joilla mahdolliset asiakkaasi palveluita tai tuotteita hakevat internetistä.

Mahdolliset muutokset riippuvat hakukoneiden bottien päivittymisistä. Saattaa kestää 2-12 päivää ennen kuin muutokset näkyvät hakukoneissa.

Sivulle on mahdollista toteuttaa myös maksettua hakukonemainontaa. Emme itse tuota tätä palvelua, mutta verkostostamme löytyy tälle taitavia tekijöitä, joiden kanssa olemme saaneet yhdessä aikaiseksi loistavia tuloksia.

Miten tekstit ja kuvat?

Lähtökohtaisesti tekstisisällöt tulevat asiakkaalta. Näitä toki saatamme hieman muotoilla hakukoneystävällisempään muotoon leiskausvaiheessa.

Tarvittaessa tuotamme myös tekstisisällöt ja markkinointitekstit. Tässä tapauksessa annamme palvelusta erillisen tarjouksen.

Kuvien osalta suosittelemme ensisijaisesti käyttämään ammattikuvaajan palveluita, mutta mikäli tämä ei ole mahdollista, voimme hyödyntää sivun kuvituksessa valmiita kuvapankkikuvia.

Sivustoon kuuluu veloituksetta 3 kpl Adobe Stock -kuvapankin kuvituskuvia.

Maksuttomia kuvituskuvia löytyy esimerkiksi näistä palveluista: Pixabay, Pexels, Unsplash

Joissain tapauksissa jopa asiakkaan itsensä ottamat kännykkäkuvat voivat tulla kyseeseen mikäli ne ovat tarpeeksi laadukkaita.

Kuvatessa on kuitenkin huomioitava, että esimerkiksi pystymuotoisten kuvien käyttäminen on melko rajattua. Myöskään esimerkiksi WhatsAppin kautta kiertäneet kuvat eivät ole käyttökelpoisia, sillä sovellus pakkaa kuvan lähetettäessä usein käyttökelvottomaksi.

Milloin sivu on valmis?

Sivustolle tuleva sisältömäärä sekä mahdolliset toiminnallisuudet vaikuttavat olennaisesti sivun rakentamiseen käytettävään aikaan.

Myös aineiston toimitus on oleellisessa roolissa. Mitä selkeämmin tekstit ja kuvamateriaalit on jäsennelty, sitä nopeampaa sivujen rakentaminen on.

Käytännössä siitä kun aineistot on toimitettu meille saadaan ensimmäisen versio saadaan esille yleensä noin 1-2 viikon aikana. Loppu on kiinni siitä kuinka paljon muutoksia tarvitaan.

Voiko sivuja päivittää itse?

WordPress-sivujen sisältöjen päivittäminen itse on kyllä mahdollista. Tällöin annamme ohjeistuksen olemassaolevien sisältöalueiden päivittämiseen.

Useimmat asikkaistamme ovat kuitenkin tulleet siihen tulokseen, että heille kätevintä on kun he toimittavat meille sähköpostilla tiedot ja me heitämme ne sisään. Tämä on mahdollista IISI+ päivityspaketin avulla.

WordPress-sivusto toiminnan takaamiseksi on tärkeää huolehtia myös teknisen alustan päivittämisestä. Itse julkaisualusta, ulkoasuteemat ja lisäosat on syytä päivittää aina uusimpiin saatavilla oleviin versioihin. Uudet ohjelmistoversiot parantavat sivuston paikkaavat mahdollisia tietoturva-aukkoja, parantavat sivuston suorituskykyä ja tätä kautta mahdollistaa myös paremman hakukonenäkyvyyden.

Voiko verkkokaupan lisätä myöhemmin?

Kyllä saa. Maksuton WooCommerce-verkkokauppamoduli on mahdollista lisätä käytännössä mille tahansa WordPress-sivustolle.

Verkkokauppa kannattaakin ensin suunnitella huolellisesti, jolloin sen rakentaminen on fiksumpaa.

Verkkokaupan rakentamisessa tulee huolellisesti miettiä ainakin:

  • Tuotekuvat ja niiden tekstikuvaukset – Nämä ovat oleellisessa osassa kun asiakas tekee ostopäätöksiä verkosssa.
  • Maksutavat – Mieti mitä maksutapoja haluat tarjota asiakkaillesi. Suomessa perinteisesti verkkopankkimaksaminen on suuressa suosiossa. Siihen tarvitset erillisen sopimuksen maksunvälittäjän, esim. PayTrailin kanssa.
  • Toimitustavat – Sinun tulee myös miettiä miten toimitat asiakkaiden tilaukset perille.
  • Markkinointi – Harva verkkokauppa toimii menestyksekkäästi ilman johdonmukaista markkinointia. 

Taiotaanko teillekin?

Oli kyseessä uuden luominen tai vanhan uudistaminen – ota rohkeasti yhteyttä.